Vi har en passion for bæredygtig livsstil og energieffektive boliger. Vi mener, at alle har ret til at bo i et sikkert og sundt miljø, og vi bestræber os på at levere ressourcer og boliger, der kan hjælpe med at gøre dette til en realitet. Vi opdaterer jævnligt vores blog med de seneste nyheder og fremskridt inden for energieffektive boliger, så du kan være sikker på, at du altid er opdateret om den seneste udvikling.

At hjælpe folk med at lære mere om energieffektive boliger og bæredygtig levevis, så de kan træffe informerede beslutninger om deres eget hjem.

Energirigtighus.dk er et websted, der er dedikeret til at give information om energieffektive boliger og bæredygtig levevis. Vi mener, at alle har ret til at leve i et sikkert og sundt miljø, og vi bestræber os på at levere ressourcer, boliger og information, der kan hjælpe med at gøre dette til en realitet. Vi opdaterer løbende vores websted med de seneste nyheder og fremskridt

Design med fokus på fremtiden

Vores team består af erfarne fagfolk, der brænder for bæredygtig livsstil. Vi har en stor viden inden for energieffektivitet, og vi er altid glade for at dele vores ekspertise med vores kunder. Vi er bla. specialister i hampehuse, grønne løsninger, bæredygtigt bygning strategier mm. og har altid fingeren på pulsen indenfor branchen. Vi elsker det, vi laver, og vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at skabe de mest bæredygtige hjem muligt. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge dit drømmehjem.

Energirigtig hus

Er du klar til at bygge din Energirigtig hus drøm?

Energirigtig Hus

Den bæredygtige drøm bragt til virkelighed

“Vores team består af erfarne fagfolk, der brænder for bæredygtig livsstil. Vi har en stor viden inden for energieffektivitet, og vi er altid glade for at dele vores ekspertise med vores kunder. Vi er bla. specialister i hampehuse, grønne løsninger, bæredygtigt bygning strategier mm. og har altid fingeren på pulsen indenfor branchen. Vi elsker det, vi laver, og vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at skabe de mest bæredygtige hjem muligt.”

Hvad er et energirigtigt hus?

Find alt den information du behøver, lige her!

Hvor meget energi bruger du i dit hjem? Er det tid til en energirevision af huset? Der er mange ting, der kan gøres for at gøre dit hus energieffektivt, og på denne hjemmeside vil vi gennemgå de fleste af dem.

Hvis du undrer dig over, hvad et energieffektivt hus er, eller hvordan et sådant er bygget, så læs videre.

Vigtigt at vide

Hvilke ting har jeg brug for at vide, før jeg investere i et energirigtigt hus?

For at bygge et energieffektivt hus i Danmark er der tre vigtige trin;

– Det første er energirevision, hvor du finder ud af, hvor meget energi der bruges i dit hus, og hvilke faktorer der bidrager til dette. Dette kan gøres ved at se på energiregningerne for et par måneder eller ved at lave beregninger baseret på målinger af varmeisolering osv

– Det andet trin er at fastlægge de økonomiske muligheder, som primært fastlægges ved hjælp af en energirådgiver

– For det tredje fastlægger man praktiske løsninger for den specifikke situation; dvs. hvis der ikke er nok plads mellem bygningerne (til at installere solpaneler), er det bedst at se på andre vedvarende energikilder som f.eks. vindmøller

Hvor lang byggetid er der forbundet med at bygge et energirigtigt hus?

Det tager typisk mellem en måned og et år at bygge et nyt energieffektivt hus, afhængigt af kompleksiteten af dit hus og dets beliggenhed. Murerarbejde til nye huse i København koster omkring 20.000 – 25.000 kr. pr. kvadratmeter (i København).

Du fortjener at have et sundere hjem. Nye energieffektive huse sparer dig penge på vedligeholdelse og holder din familie sund ved at reducere allergener, støvmider, bakterier, virus’ i luften, samtidig med at du reducerer dit CO2-fodaftryk til fremtidige generationer!

Glemmer du at leve med det gamle trækfyldte hus, som gør alle syge? Det er tid til en opgradering: Nye huse er mere overkommelige end nogensinde før takket være skattefordele fra Uncle Sam og forsyningsselskaber, der fremmer konkurrencen indbyrdes. Indvendigt er disse miljøvenlige boliger også bedre – du vil nyde godt af renere luft (og lavere varmeregninger) samt bedre lydisolering mod støjende naboer eller trafik udenfor.

Det kan være dyrt at få byggetilladelse til et nyt hus, men hvis du køber et energieffektivt hus, inden det bliver bygget, er der allerede taget hånd om dette.

Hvis man bruger tid og penge på at få byggetilladelse tidligt i sit byggeprojekt, er der mange fordele, der følger med investeringen. For eksempel: mindre risiko for at begå dyre fejl senere hen, når der skal foretages ændringer; større fleksibilitet og kontrol over, hvordan dit slutprodukt ser ud (lette nogle bekymringer om at vælge tapet eller fliser); og endelig – efter at have boet i et energieffektivt rum i alle disse år – finde fred i visheden om, at du har gjort noget godt for vores miljø!

Energirigtige huse

Kontakt os for uforpligtende tilbud idag! Og sammen finder vi drømmeløsningen til dit næste bæredygtige byggeprojekt!